Ook Caetsbeek moet eraan geloven

In het zonnige Caetsbeek hebben we weer een prachtige zege behaald. 1-3 werd het. Die van Caetsbeek hadden er nochthans goeie moed in. Ze dachten nog onderling een matchke voor onze match onder elkaar te moeten spelen. Kwestie van de automatismen aan te scherpen zeker. Aanvankelijk leek dat ook te lukken. Zij kwamen 1-0 voor. Vanaf dan namen wij het heft in handen. Net voor rusten kwamen we op gelijke hoogte. Niels Vet ( staat voor veteranen want Niels vda- van den apollo deed ook mee) scoorde vanop de stip. Ik ben er voor 1 keer ook zeker van dat het nog in de eerste helft was want Niels Vet en tweede helften. Say no more. Rusten geblazen en tijd voor de supporters om in het prachtig zonnetje een pint te nuttigen. Nu ja het was jupiler maar toch. Na de rust gingen we op ons elan verder en via een strak schot in de rechterbenedenhoek, links voor de keeper, scoorde Jasper de 1-2. Tussendoor raakte de tegenstander ook nog een de lat. Nu ja onze keeper kent zijn goal natuurlijk. Voor de rest nog wat kansen voor ons en uiteindelijk legde Thomas met een prachtig doelpunt de 1-3 vast. Gelukkig waren die van Caetsbeek niet, boeien. Wij daarintegen wel en alweer verdiend gewonnen. En Tom J, hij hield alweer de nul.

Peloeg: Niels vda, Niels Vet, David, Gert, Johan, Bjorn, Christof, Tom T, Jeroen, Jasper, Thomas, Mike Scheids: K Iekenzonderkop Toekijkers: 14

Zaterdag aanstaande spelen wij om 15u te Zonhoven. Om 14u komen wij derhalve samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet voor wateroverlast zorgen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.