Nog meer kansen gemist dan er regenbuien zijn.

In Zonhoven geven we een 0-2 voorsprong in extremis, dit betekent op het laatste moment, nog uit handen. We hadden nochthans 0-10 kunnen winnen. Op de keeper, over de goal en alleen voor doel, alles ging derneven. Toegegeven het veld lag erbij alsof ze vlak voor de wedstrijd nog patatten gerooid hadden, dwz geoogst maar zo zeggen ze dat niet bij patatten. Toch kwamen we 0-2 voor in de eerste helft. Ik heb die volledig gezien want ze doen daar de kantien niet open tijdens de wedstrijd, flauwerikken. Ik durfde in de pauze zelfs niet naar de WC te gaan. Doch dit geheel terzijde. Het was Andreas die de score opende. Drie pogingen van onzentwege en uiteindelijk de 0-1. Vlak voor rust scoorde onze gastspeler Wout, die van zijn baas onder de uren mocht sjotten de 0-2. In de tweede helft kregen we dus nog 102 kansen maar scoren deden we niet meer. Zij wel en twee maal met de kop. Hadden wij ook moeten aan denken. Op zo een plein moet ge met hoge ballen werken. Maar goed 2-2 was de einduitslag.

Ploeg: Niels vda, David, Jespen, Krystian, Bjorn, Thomas, Christof, Johan, Gert, Wout, Andreas Ingevallen: Alain Toeschouwers:21 Scheids: S. Cheleotter

Zaterdag spelen we een toernooi: De Wilsmercup. Wij komen om 10u30 aan het plein van Wiemesmeer samen. Om 18 u zullen wij de finale gewonnen hebben en is het ook ongeveer gedaan. Gelieve te appen, gewoon laten weten is dat, als jullie kunnen en wanneer jullie kunnen zaterdag. Als ge dat niet doet moet ge een weerman op sociale media uitkakken.