PLOEG VANT STAD

En dat op een zondagmorgen, een fenomeen dat ik maar ene keer per jaar meemaak. 1-4 werd het en we hebben 5 keer gescoord, dat zegt genoeg. We waren nog niet tegoei begonnen, ik vond de uitgang van de nieuwe sporthal niet goed, en we stonden al 0-1 voor. Thomas dacht, ik ga scoren terwijl de verslaggever het niet ziet en zo deed hij. Zijn goed recht maar ik kan natuurlijk nu geen beschrijving geven van zijn ongetwijfeld prachtig doelpunt.Voor mij geen probleem, ik heb er toch ene op gedronken. De 0-2 heb ik wel gezien. Een prachtige goal van Christof vanop zo’n 100m, zondagochtend kan ik niet goed schatten, recht aan de winkelhaak in. Weer ene drinken. Scheids René ontnam ons nog een pintje door een zeer zware strafschopfout op Thomas niet te fluiten. Ene buutenuut op de reis en het is vergeven ( niet vergeten). Tussendoor besloot onze gelegenheidskeeper Arton de apollo effe te helpen maar het cadeau werd niet aanvaard. Dan niet, ondankbaren. In de tweede helft kregen we dan wel een penalty. Terecht en Krystian ramde de bal in de bovenhoek, 0-3. Dan kreeg er een verdediger van ons, ik ga zijn naam niet noemen omdat als ge het niet gezien hebt het niet gelooft, een ingeving en scoorde een eigendoelpunt dat ik, hij en al de rest niet kunnen beschrijven, 1-3. Gelukkig hebben wij Bart nog. Toevallig niet in buitenspel en hij maakte de 1-4 prachtig af. Was er dan niks goed aan de apollo. Jawel zij kregen wat kansen en hadden 1 grote uitblinker. Jo C die met de drank rond kwam. Sterk Jo en bedankt. Benieuwd naar wat het volgende keer gaat zijn als de apollo 60 spelers meer heeft. Maar deze keer, wij verdiend gewonnen en tot in de koude winter PLOEG VANT STAD.

Ploeg: Arton, Eigentor, Jeroen, Tom T, John, Johan, Christof, Bjorn, Thomas, Krystian, Bart Invallers: Mike, Jespen, Niels, Gert, Alain ( in burger ) Scheids: René toeschouwers: 103

Volgend weekend geen match want we gaan op reis naar onze reisbestemming. Om 8u in de moregen komen wij samen op de Lietebergparking, speciaal voor deze gelegenheid gepoetst en aangekleed door onze T1. En vanaf dan gaan we gekke dingen doen. Tot dan en doe wat sportiefs aan.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.