Koud gepakt op een counter

Tegen Luik in Millen liepen we tegen een genadeloze counter op. Balverlies op de helft van Luik, een snoeiharde counter en plots legde een Luikenaar de bal mooi in het hoekje. Pech, tegenslag en de kopjes gingen omlaag bij zoveel onrecht. Gelukkig scoorden wij 10 doelpunten en zo was de eindstand un-dix. En de MVP was een Janssen. Huh, watte hoor ik u denken. Begrijpelijk maar als je weet dat Mathis mee deed kan je dit begrijpen. Hij maakte maar liefst 4 doelpunten. Keer op keer sneden we door de Luikse defensie zoals door een pakje gesmolten boter. Een wonder dat we slechts 10 keer scoorden. Nu ja wij veteranen scoorden eigenlijk maar 2 keer. John en Thomas deden dit. Gerry van den apollo maakte er 3 en Kevin, plekker bij de apollo ook 1. Als ik goed kan tellen komen we zo aan tien. Moment van opschudding nog. Thomas snelde, allez wat je snellen kan noemen, alleen op doel af en leek te gaan scoren maar werd toen geveld door een Luikse geest. Scheids Cuypers gelooft niet in geesten en spoken en zag er geen fout in. En zodoende wonnen we na de regenstop onze eerste wedstrijd met 1-10.

Ploeg: Tom J, Mike, John, Johan, Jespen, Gazettenman, Tom T, Thomas, Kevin, Gerry, Mathis Bank: Niels, Jurgen, David Toeshouwenden: 3 Scheids: Cuypers

Zaterdag spelen we in Bree tegen een nieuwe, voor ons toch, ploeg. We komen om 13u45 samen in de sporthal. Nieuwe regel, wie niet voor donderdag de T1 verwittigt moet het gras van het A-veld maaien.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.