Doelpuntenkermis

Tegen Breebok hebben we een nipte nedelaag geleden. 7-5 werd het. 5 goals op verplaatsing en nog verliezen het zou niet mogen. Het begon nochthans goed daar in Bree. Allez voor de match sloeg de schrik ons wel om de oren. Een bord van Pax Pils voorspelde niet veel goeds. Gelukkig was het bier iets beter, Jupiler. Tom J probeerde trouwens een keer of 6 het bord van Pax pils eraf te knallen, zonder resultaat, allez toch niet het gewenste resultaat. We begonnen in een heerlijk zonnetje goed aan de wedstrijd en kwamen al snel 0-2 voor via Tom J. De tweede was een mooie goal in de winkelhaak, de eerste was geen mooie goal in de winkelhaak. Toch stonden we 4-2 achter bij de rust. Tom J scoorde na de rust nog eens twee keer en zo stond het 5-4. Oekanda hoor ik u denken. Nie moeilijk tussendoor scoorde Breebok ook nog een keer. En ja hoor Tom maakte nog een vijfde goal. Alleen was het Tom T die deze keer scoorde 5-5. Nog waren we niet geleerd. We kwamen 6-5 achter en dan kregen we een penalty. Tom J achter de bal, maar hij schoot de bal hoog over in een baan rond de aarde. Nog een tegendoelpunt en zo werd het 7-5. Na de doelpuntenkermis op naar de echte kermis.

Ploeg: Yves V, David, Jeroen, Johan, Kevin vda, Gerry vda, Mike ( ster van de week ), John, Tom T, Alain, Tom J Toeschouwers: 18 Scheids: H . Illarisch

Doelpunten: Tom J ( 4X ), Tom T

Zaterdag spelen we een toernooi ( 5 tegen 5) in Brunssum op kunstgras. Busje komt ons halen om 13u ane sporthal. Om 1 u in de nacht keren we terug. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet een gans jaar heineken 0% drinken.