Zuinige zege tegen Luik

Wie na de 1-10 dacht dat het nu ook weer van een leien dakje ging lopen kwam bedrogen uit. Die van Luik hadden een hoop andere spelers bij en die konden wel beter voetballen en ook even goed zagen en grommelen. Toch kwamen wij via Christof 1-0 voor met een mooie goal. Denk ik toch. Dan begonnen wij wat te klommelen en lieten de tegenstander in de match komen. Plots stond het 1-2. Zodus kon onze keeper Tom JanSen weer niet de 0 houden. In de tweede helft moesten we dus orde op zaken stellen. Dat deden we en hoe. Een door ons snel genomen vrije trap werd door Thomas voorbij de doelman geplaatst en zo 2-2. De meeste spelers van Luik hadden het evenwel niet gezien. Ze waren nog aan het wenen bij de scheids. Ze waren nog niet goed uitgejankt of daar was Thomas alweder. Nu met een prachtige krul rond de doelman en dus 3-2. Profiteren van bleiters, daar is Thomas blijkbaar goed in en terecht. Als een volwassen ploeg trokken wij dan het resultaat over de streep. Sterk gedaan mannen.

Ploeg: Jansen T, David, Jo, Gerry, Jos, Jurgen, Christof, Gert, Mike, Bart, Thomas Invallers: Alain, Bjorn Scheids: René Toeschouwers:8

Zaterdag die komt spelen we in Kotem. Dit spektakel begint om 15u. Daarom komen we samen om 14u in de sporthal, waar ook opendeurdag is. Ge moogt dus ook vroeger komen om eens rond te kijken. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag de ploeg trakteren op friet biefstuk.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.