Gelijkspel in Kotem

Op een prachtige zaterdagnamiddag speelden wij gelijk in Kotem. 2-2 werd het en dat tegen een ploeg die competitie speelt. David had zich voor de kop gestoten en om niemand anders voor de kop te stoten bleef hij maar op de bank. Vroeg in de match kwamen we 1-0 achter. Hoe dat kwam weet ik niet meer maar het zal wel een sjansgoal geweest zijn. Dan liet Krystian zijn kunsten zien en hij scoorde met 2 prachtige goals de 1-1 en de 1-2. In de tweede helft waren die van Kotem iets beter dan ons maar veel kansen kregen ze niet. We moesten ze nl een voetje helpen. Geklommel van achter en dan was er ook iemand die het te warm had en besloot om een gat in de lucht te schieten om het te laten regenen. Helemaal juist is mijn analyse niet maar het moet grappig lijken. Dichterlijke vrijheid heet dat dan. Het begon nl niet te regenen maar het stond wel 2-2. Aangezien bij Kotem onze vriend P. Calsius in de ploeg stond besloten we ons de rest van de wedstrijd wat in te houden en de mannen wat moed te geven voor hun competitie. Uit een vorm van medelijden hielden wij het dus op 2-2. Goede wedstrijd van ons. Tot in de late uurtjes vierden wij dan de opening van de vernieuwde sporthal.

Ploeg: Tom J, Gerry, Tom T, Krystian, Bart, Johan, Christof, Mike, Thomas, Bèr, Gert Invallers: Alain, David scheids: P. Rullevent Toeschouwers: 12

Zaterdag spelen we tegen Helchteren 75 om 15u. Om 14u30 wordt u in de kantien van de sporthal verwacht. Wie niet kan en de gazetteman niet verwittigt moet iets doen wat nu nog geheim is.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.