Enorme flater

En dan heb ik het niet over een of andere terugspeelbal in de verkeerde voeten. Wel Raf vda scoorde zijn eerste doelpunt voor de veteranen. Zijn we toch vergeten te zeggen dat hij ene buuutenuuut moet geven. Fout van ons maar ook van Raf. Hij had dat moeten weten van horen zeggen en dus zelf initiatief kunnen en moeten nemen. Dus Raf we geven u nog drie weken de tijd om uw fout te komen recht zetten. Er was ook nog een match en dit tegen Helchteren 76, die van de autokes. We begonnen slecht aan de wedstrijd en stonden al snel 0-2 achter. het was blijkbaar weer eens cadeautjestijd. Gelukkig kon Bartn na een lange droge periode eindelijk nog eens scoren en stond het 1-2. Allez dan nog een cadeautje en het werd 1-3. Raf scoorde dan zijn eerste treffer voor de veteranen, zoals hierboven gezegd, en het stond 2-3. Dju hoe konden wij nu die buuutenuuut vergeten. Jonge jonge toch wat een miserie. Terug in de wedstrijd maar niet voor lang want die ene van Helchteren, ja ik weet ook niet wie dat was, scoorde 2-4. Weer wat meer achtervolgen maar Krystian bracht opnieuw spanning in da match. Hij maakte nl een goal. 3-4 dus. Een slotoffensief met nog een pegel in de onderhoek van Christof, miraculeus uit doel geranseld, bracht geen zoden meer aan de dijk. Zodus verloren we met 3-4. Toen kwam ook Tuur terug met de bal die ze in de 2de minuut richting boer Menten hadden gesjot.

Ploeg: Tom J, David, Mike , Raf vda, Tom T, Jurgen, Johan, Krystian, Mattis, Christof, Bart Bank: Tuur Scheids: Kris Toeschouwers: 13

Zaterdag spelen we om 15u tegen Smeermaas, allez normaal gezien toch. Om 14u komen we daarom samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag na de match gene bij Alain, de local, gaan drinken.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.