Het liep gesmeerd aan de Maas

Allez bij de meesten toch heb ik gehoord. Ik was er zelf nl niet en moest mij dus beroepen op info van Niels. Dus als er iets niet klopt moet je bij hem zijn. Wegens geen scheids mocht onze erevoorzitter Kris de match fluiten. Die mannen van Smeermaas hebben hem zelfs omgekocht. Zou mij niet verbazen als dat via Alain als tussenpersoon gebeurd is. Het mocht niet helpen. Om 15u17 stuurde Niels mij al een bericht. Thomas scoorde de 0-1 op zeer geweldige manier. Afstandsschot van 30 m durf ik dan denken. Even daarvoor had Thomas blijkbaar ook een ZVP- ke gedaan, een zeer verdienstelijke poging, maar dat telt niet , zo een poging. Exact 11 min later trilde, ik heb daar geen geluidje bij gezet, mijne veegtelefoon alweder. Johan maakte er 0-2 van. Dikke chancegoal naar verluidt. Dan denk ik onmiddelijk aan een gekraakt schot die afwijkt op een verdediger en dan via lat en paal tegen de rug van de doelman komt en dan binnen. Tja die tellen ook. Toch lieten we onze tegenstander weer in de match komen.Tegen 15u35, einde eerste of begin tweede helft, dat weet ik niet. Ah ja Kris floot dus zal het wel eind eerste helft geweest zijn, viel de aansluitingstreffer, 1-2. Rusten en Marcel nam mijn werk ter harte en haalde drank. Volgens de aanwezigen deed hij dat beter dan mij en dus mag hij dat altijd doen. Om 5 voor 16u een nieuw bericht. 2-2 David taffelaar stond erbij. Say no more. Gelukkig 4 min later een nieuw bericht 2-3 kristian stond erbij. Het is Krystian schreef ik terug. Het moet juist zijn. Zo bleef het en we hebben weer een overwinning bij. Goed zo.

Ploeg: Tom J, Krystian, David, Jeroen ( nieuw? ), Johan, Mike, Thomas, De Trein, John, Alain, Bart, Niels vda Scheids: Kris Toeschouwers: hoe moet ik dat nu weten, ik was er niet en Niels heeft niet geteld

Zaterdag spelen we nog eens thuis en dat een week of 5 lang. Zaterdag tegen Megawatt om 15u. Om 14u30 komen we dan samen in de sporthal aan de sportzone. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet zondag om 15u18 de cornervlag tijdens de derby in brand steken.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.