1-1 en zelf niet gescoord

De wedtrijd tegen Megawatt eindigde op 1-1. Zelf scoorden we niet . De tegenstander gunde ons niks. Kregen we eens een kans, dan scoorde Eigentor. En dus kwamen we 1-0 voor. We kregen nog wel wat kansen maar wijzelf en ook Eigentor konden niet meer scoren. In de tweede helft kwam Megawatt dan langzij. Een wiede trap verraste onze doelman en goal.1-1. Toen gebeurde er een wreed accident. Tom J, onze keeper, kwam uit op een diepe bal. Een tegenstander, die Tom blijkbaar nog niet goed bekeken had, ging ook door op die bal. Logischerwijze kwam het tot een frontale botsing. Twee pertotallen dachten we. Bij Tom zou het wel sneller pertotal zijn vanwege een lagere cataloguswaarde. Hij probeerde nog maar kon niet verder. Naar verluidt was de blessure van die aard dat hij nu Jansen met 1 s moet schrijven. Dan John maar in de goal en die verraste ons met een fabelachtige redding in de linkerbenedenhoek. Althans vanuit zijn standpunt. Van waar wij stonden was het de rechterbenedenhoek, of toch niet. Maakt niet uit hij had de bal. Zo bleef het bij een 1-1 gelijkspel. Goed gedaan.

Ploeg: Tom J, David, Bart, Alain, Jeroom, John, Christof, Thomas, Mike, Johan, Niels vda Bank: Jespen Scheids: Bjorn Toekijkers: 19

Zaterdag een thuismatch tegen Maasmechelen om 15u. Om 14u30 verzamelen in de sporthal. Naar ik heb horen zeggen komt er ene nieuwe: Jeroen. Heet hem allemaal hartelijk welkom. Trouwens wie niet kan en de T1 niet verwittigt krijgt een leeg flesje bier tegen de bol.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.