8-1 gewonnen

Tegen Maasmechelen dan nog wel. Waarom we dan die ene goal hebben tegen gekregen weet niemand. Ikzelf zelfs ook niet vanwege niet aanwezig. Hoe kan ik dan een verslag maken denk je. Geen idee maar ik kan dat. Vorige keer toen ik afwezig had kreeg ik betrouwbare info van Niels door. Die was er ook niet en dus moest ik na de match info krijgen van Bert. Weet niet of dit zo betrouwbaar is dus bij foute verslaggeving, wendt u tot Bert. Feit is dat Bjorn tweemaal gescoord heeft. Het zouden fantastische doelpunten geweest zijn. Eentje zelfs met een rebona, waarbij hij over zijn eigenvoeten viel en da bal toch binnenging. Sterk. Ook Bart maakte een goal met een omhaal. Vervolgens scoorde Mike met een streep van op eigen helft of toch in de buurt. Dan was het de beurt aan Krystian. Hij rolde de hele Maasmechelse ploeg, inclusief hun coach, op en legde de bal dan via onderkant lat in doel. Oh, nee niet die van Genk, Bart maakte nog een doelpunt. Ditmaal een intikkertje dus niks speciaal. Telt wel zo een goal. Christof wilde ook zijn goaltje maapikken en deed dat via een magistrale lob. Bart scoorde nog eens. Deze keer sjotte iemand de bal tegen zene kop en da bal ging binnen. Tussendoor ergens in de match had Maasmechelen ook nog gescoord en zo komen we bij sterk telwerk aan 8-1. Als ik er eens niet ben loopt blijkbaar wel de drankvoorziening rampzalig. Zal zorgen dat dat niet meer gebeurt. Moest dit toch nog eens gebeuren zal ik zorgen dat iemand ene buutenuut geeft.

Dorstige ploeg: Niels vda, Krystian, Bart, Jeroen, David, Jespen, Christof, Johan, Mike, Bjorn, Thomas Toeschouwers: ene te min Scheids: Kris

Zaterdag weer thuismatch. Tegen Hasselt. Om 15u zelfs. Om 14u30 komen we daarom net zoals bij elke thuiswedstrijd trouwens, tenzij we vroeger of later beginnen, samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt heeft toch stemplicht.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.