Speculaas gemaakt van Hasselt

5-1 werd wat wil zeggen dat we gewonnen hebben. We waren de hele match de betere. Ik was ook weer daar waardoor er na de match iets te drinken was. Kan ook tellen qua motivatie. En voor de supporters was er een ganse bak voor onder de match. Hat scoreverloop was nogal eerder saai. 3-0 en alleen Bart had gescoord. 3 verschillende dat wel. Er was er geen enkele zo mooi dat hij voor drie zou tellen. Volgens sommigen was zijn eerste goal zelfs een owngoal van ene van Hasselt. Uw verslaggever zag dit echter anders en waarschijlijk ook juister en zag een doelpunt van Bart, voor alle duidelijkheid het is niet die Bart die halve bakken meent te moeten bestellen. En ja alle drei de goolen waren inleggertjes maar die tellen ook. Met dan aan Gerry A. Die A. staat voor assistenspecialist en omdat ik assistenspecialist een iets te lang woord vind kort ik dat af tot A. Ook Bjorn deed mee en hij deed dat zo goed dat ook hij een doelpunt maakte. 4-0 dus. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft kon Hasselt tegenscoren. Doelpunt gemaakt door niemand minder dan Ene Van Hasselt. Bart, ja weer hij, onderschepte een terugspeelbal en legde de 5-1 eindstand vast. Als dank mocht hij een wedstrijdbal uit 2019, door ons allen gehantekend, in ontvangst nemen. Lucky Bart won ook nog met 21 en zo kon ons feest beginnen. Die van Hasselt gingen hun verdriet verdrinken in Den Drossaerd, ook geen slacht gedacht trouwens. Goed gewonnen.

Tiem: Niels vda, Gerry, Christof, David Indezetel, Bjorn, Krystian, Jespen, Gert, Jozef, Bart Gebankt: Niels, Tom T Gebankt in burger: Alain Scheids: Kris Toeschouwers:9

Zaterdag die wat komt spelen we tegen Zolder om 15u. Omdat we een ALGEMENE VERGADERING hebben komen wij samen in de sporthal om 13u30. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet ene geven op de ALGEMENE VERGADERING om 13u30.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.