Gelijk tegen Zolder

Na een geanimeerde algemene vergadering, met powerpoint zelfs, waarop we beslisten dat onze pot met 5€ omhoog gaat naar 15€. Zoals het in België altijd het geval is gebeurt dit met een compromis. Den 21 zit in die prijs. Over wie die lotjes dan mag opendoen was nog geen duidelijkheid. Ik stel Alain voor. Die duidt altijd aan dat hij mee doet maar kleedt zich nooit om. Omdat hij dan geen andere taak heeft lijkt mij dat iets voor hem. De wedstrijd dan , we waren de hele match de betere ploeg maar morstten met de kansen. En zoals het in zulke gevallen zo dikwijls gebeurt kregen we het deksel op onze snuit. 0-1. We bleven gaan en Bart scoorde de verdiende gelijkmaker met een prachtig doelpunt. Zo mooi dat ik me dat niet meer kan herinneren. Heb ik wel meer aan de hand. We kwamen zelfs verdiend op voorsprong. Christof pegelde, dat is hel sjotte, de bal vanop 20 meter in de rechterbenedenhoek. Dit is links voor de keeper, die het doelpunt binnenkreeg, en de mensen die achter de goal stonden, de goal waarin het doelpunt gescoord werd. De keeper in de andere goal en de supporters achter die goal, wat eigenlijk niet gaat vanwege de struiken en bomen aldaar, ja voor die mensen was het doelpunt ook rechts beneden. 2-1 voor ons. Weer slap verdedigen van onzentwege leidde weer de gelijkmaker in 2-2. Christof probeerde dan maar op dezelfde manier te scoren als hier boven beschreven maar nu stond de paal pal. Zo bleven we op een draw steken ondanks dat we meer verdienden.

Opstelling der thuisploeg: Niels vda, Bart, Tom T, Jespen, Krystian, Niels, Donald, Christof, Gert, Johan, Gerry vda Bank: Jeroen, David Scheids: Kris Toeschouwers: 15

Zaterdag spelen we om 15u tegen Lanaken. We komen om 14u30 samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag al direct dubbele pot leggen. Jullie kunnen dan ook de nieuwe nachtburgemeester van Zutendaal Thomas bezichtigen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.